Kom meer te weten over scheerzeep

Image removed.

Voor de mannen die niet bekend zijn met nat scheren, is scheerzeep misschien nog een onbekend onderwerp. Lees daarom snel verder om meer te leren over scheerzeep.

 

Wat is scheerzeep?

Scheerzeep is een vast blok zeep dat je met een natte scheerkwast moet opschuimen om zeep te creëren. Deze zeep bereidt je huid voor op het scheren. Het is verzachtend, verfrissend en beschermend voor de huid. Het wordt gebruikt bij het nat scheren en is een van de vele manieren. Je kan namelijk ook een scheercrème, scheergel of scheerschuim gebruiken. Het is maar net waar jouw voorkeur ligt en welk product het beste bij jou past. Scheerzeep is voor mannen die van het scheren graag een ontspannend ritueel maken.

 

Hoe gebruik ik scheerzeep?

Je creëert het beste schuim door met de scheerkwast ronde bewegingen te maken totdat er een zacht en romig schuim ontstaat. Dit schuim breng je vervolgens op dezelfde circulerende manier aan op je gezicht. Zorg ervoor dat je het goed verdeeld hebt over alle haren. Door een scheerkwast te gebruiken komt de zeep goed tussen en onder de haren. Dit maakt vervolgens het scheren veel makkelijker en je krijgt een gladder resultaat.

 

Bekijk hier ons assortiment scheerzeep.