Merken uitgelicht: Reuzel

 

Reuzel is een merk dat afkomstig is uit Rotterdam. Het is bedacht door Leen en Bertus, oprichters van Schorem Barbiers. Lees snel verder om meer te leren over dit merk.

 

Wat is Reuzel?

Reuzel is het merk van Leen en Bertus, oprichters van Schorem Barbiers in Rotterdam.

Schorem is een 'old school' kapperszaak voor echte mannen in het hart van Rotterdam. De barbershop is gespecialiseerd in de klassieke kapsels die tijdloos zijn. Denk bijvoorbeeld aan pompadours, flattops, contouren en de andere haarstijlen.

 

Waarom Reuzel?

Met meer dan 50 jaar ervaring hadden Leen en Bertus de wens eigen producten te hebben die voldoen aan hun hoge eisen van kwaliteit. Als 'old school barbers' groeven ze diep in de geschiedenis van de pommade om zo een pommade te kunnen formuleren waarvan zij vinden dat dit 's werelds beste pommade is. De reuzel die ze nu zelf hebben geformuleerd voldoet aan hun strenge eisen en normen. Reuzel is niet alleen een topproduct, maar ook de verpakkingen zien er goed uit.

 

Wat betekent Reuzel?

Reuzel is een Nederlands woord en is gekozen met een knipoog naar het verleden toen pommade werd gemaakt van dierlijke vetten en werd geparfumeerd met appels. Het woord pommade komt eigenlijk van het Franse woord 'Pomme', dat appel betekent.

 

Reuzel is voor de echte mannen!