Korting

Spaarpunten

Wij hebben geen standaard kortingscode. Je kunt bij Jackz punten sparen voor keiharde korting in euro's. Bij elke aankoop verdien je spaarpunten.

Deze punten kun je inwisselen voor kortingsvouchers van €5,00 tot €15,00. Zo kun je al na een aantal aankopen profiteren van jouw gespaarde punten.

Klik op de spaarpuntenbutton rechtsonder in de shop. 

Hoe spaar je punten?

Maak een account aan
Als je een account aanmaakt in onze shop krijg je van ons je eerste 150 punten. Het voordeel van een account is dat je sneller kunt bestellen en betalen. 

Doe een aankoop
Voor elke €1,00 die je in onze webshop besteedt, ontvang je 5 spaarpunten.

Beveel ons aan bij je vrienden.
Ben je tevreden over onze service? Top, laat dit dan weten aan al je vrienden en geef ze direct een kortingsbon van 5% op hun eerste aankoop.

Als hij of zij meer dan €20 uitgeeft, krijg jij van ons 150 punten. (t.w.v. €1,50)

 
Toelichting spelregels 

  • Het kan voorkomen dat je spaarpunten niet direct zichtbaar zijn, maar deze worden altijd bijgeschreven, dit duurt 14 dagen i.v.m. uw retourrecht.

  • Spaarpunten zijn pas te besteden als jouw order volledig is afgehandeld.

  • Je kunt maar één vouchercode per order gebruiken, vouchers zijn niet geldig in combinatie met andere kortingscodes.

  • Je kunt het beste zelf uitrekenen welke deal voor jou het voordeligst zal zijn.

  • Via jouw account kun je jouw spaarpunten inwisselen voor een unieke code. Deze unieke code kun je dan gebruiken om jouw gewenste korting te verzilveren of het cadeau van jouw keuze te bestellen.

  • Vouchers die je verzilverd met jouw spaarpunten, zijn niet inwisselbaar voor contanten en kunnen niet gecombineerd worden met andere kortingscodes, cadeau- of kortingsbonnen.

  • Je kunt doorsparen tot maar liefst € 15,00 aan directe kassakorting. Dat betekent wanneer je een bestelling plaatst van €30,00 dat je maar liefst een korting krijgt van 50%!

  • Voor alle vouchers, cadeau- en kortingsbonnen geldt dat bij een besteding van minder dan €45,00 na aftrek van jouw korting een bedrag van €4,95 aan verzendkosten zal worden berekend.

  • Vouchers zijn éénmalig geldig. Dat betekent: wanneer er iets mis gaat tijdens het bestellen en jij jouw code dan al verbruikt hebt, het systeem bij een tweede poging de code niet meer zal herkennen. Stuurt u dan een e-mail naar info@jackz.nl of bel met onze klantenservice. Wij zullen jou dan een nieuwe geldige code doen toekomen.


Start dus nu met sparen voor korting!