Beard Balm Barberism

€ 19,95
Voorraad
12
Captain Fawcett is verheugd samen te werken met met Sid Sottung waarmee samen uitstekende baard balsem gemaakt. Deze heeft een tijdloze en toch verfrissend elegante geur met toptonen van limoen en sinaasappel, middentonen van roos en galbanum, samen met de aardiger basistonen van ceder, patchouli en musk.
Voor 22:00 uur besteld, morgen geleverd Gratis binnen 30 dagen te retourneren Gratis advies Klanten geven Jackz een 9,4 Winnar webwinkel awards

Beard Oil Barberism

Captain Fawcett is verheugd samen te werken met met Sid Sottung waarmee samen uitstekende baardbalsem is geproduceerd met een tijdloze en toch verfrissend elegante geur met toptonen van limoen en sinaasappel, middentonen van roos en galbanum, samen met de aardiger basistonen van ceder, patchouli en musk.

Gebruik:
In het ideale geval van toepassing op uw vochtige of droge, schone baard . Met behulp van de achterkant van je thumbnail extract een klein deel van de balsem en warm door te wrijven in de palm van je handen. Ga verder met de balsem werken in de lengte van uw baard , dan kam of borstel door middel van voor maximale hold , wat resulteert in een getemde goed gevoed baard , dat is gemakkelijker om zowel de vorm en stijl .

Resultaat:
Een mooie verzorgde baard en een huid onder je baard die in topconditie blijft.

Inhoud: 60 ml. en geleverd in een aluminium blikje met een schroefdeksel .