Maak je hier selectie:

Inhoud

Incl. btw

Snorwax

Wat is snorwax?

Snorwax is een product dat je nodig hebt om je snor in model te krijgen zoals jij dat wil. Snorwax houdt je snor in model of je nu een natuurlijke snor wilt of een sierlijke snor met krullen. Dit is het product dat jij nodig hebt. We hebben snorwax van de merken SLC, Noberu, Beardbrand, Damn Good Soap en nog vele andere.

Verschil tussen goedkope en dure snorwax

Het verschil tussen een goedkope en dure wax is meestal het gebruik van natuurlijke ingrediënten. Dure waxen hebben vaker meer exclusieve ingrediënten om de samenstelling optimaal te maken of om er een heerlijke mannengeur aan te geven. In onze collectie hebben we veel verschillende en uiteenlopende geuren, dus genoeg keuze. Je moet alleen nog ontdekken welke geur het beste bij jou past.

Hoe gebruik je snorwax?

De meeste waxen zijn vrij hard. Gebruik daarom de nagel van je duim om de wax eruit te halen. Verwarm de wax tussen je vingers en breng 'm dan aan in je snor. Smeer de wax op het midden van je snor en verdeel het gelijkmatig tot aan de uiteinden. Je kunt je snor daarna met je handen of met gebruik van een snorrenkam verder in model brengen. Ga je voor een classy snor of voor een sierlijke krulsnor? Het is allemaal even makkelijk met deze snorwax.

Wat is het resultaat van snorwax?

Een mooie, verzorgde en gestijlde snor waar je mee voor de dag kunt komen. De haren blijven goed op hun plek zitten en je hoeft je geen zorgen meer te maken over rare plukjes.

Vragen? Voor advies kun je ons altijd mailen of bellen op werkdagen tussen 09:00 uur – 17:00 uur.

Snorwax koop je bij Jackz.nl – Advies nodig? Bel ons op 085-0600750.

Lees meer