Top 10 Scheerproducten

Onze top 10 scheerproducten geeft altijd de beste en populairste scheerproducten weer. Denk aan producten zoals scheerzeep, scheerkwast en scheermessen van de bekende merken Proraso, Muhle en Bluebeards Revenge.

Bij Jackz.nl willen we jullie alleen het beste van het beste geven. Daarom hebben we voor jullie alle populaire scheerproducten in een makkelijk overzicht geplaatst. Zo zie je precies wat de beste scheerproducten zijn van dit moment. 

Scheerkwast

Kies je voor het klassiek natscheren, dan heb je een echte scheerkwast nodig. Je kiest voor een scheerkwast als je een rijke en volle schuimtextuur wilt voor comfortabel scheren en het beste scheerresultaat. Scheerkwasten bestaan met verschillende soorten haren: dashaar, varkenshaar of synthetische haar. Hierover kun je meer lezen in de top 10 scheerkwasten.

Scheerzeep

Scheerzeep is een vast blok zeep die je met een kwast moet opschuimen voordat je de zeep kunt gebruiken. De scheerzeep wordt dan op de huid aangebracht met behulp van een scheerkwast en zorgt er voor dat er een rijke hoeveelheid schuim ontstaat. Verdeel de scheerzeep goed over en tussen de baardharen. Scheerzeep is voor echte mannen die van het scheren graag een ontspannend ritueel maken. 

Scheermes

In zijn simpelste vorm is een scheermes een stalen blad dat aan een handvat vastzit. Er zijn natuurlijk meerdere vormen van scheermessen. Zo heb je bijvoorbeeld het double edge scheermes, het open scheermes, de shavette en de standaard vorm. Je kunt hier meer over lezen in de top 10 scheermessen. Het is de meest gebruikte methode om lichaamshaar te verwijderen. Het wordt meestal gebruikt door mannen om hun gezichtshaar te scheren, soms voor hun hoofdhaar. 

Vragen? Voor advies kun je ons altijd mailen of bellen op werkdagen tussen 09:00 uur – 17:00 uur.

Top 10 scheerproducten koop je bij Jackz.nl – Advies nodig? Bel ons op 085-0600750.

Lees meer