Top 10 Scheermessen

Onze top 10 scheermessen geeft altijd de beste en populairste baardolie weer. Denk aan producten zoals open scheermes, double edge scheermes en losse scheermesjes van de bekende merken Bluebeards Revenge, Muhle en Feather.

Bij Jackz.nl willen we jullie alleen het beste van het beste geven. Daarom hebben we voor jullie alle populaire scheermessen in een makkelijk overzicht geplaatst. Zo zie je precies wat de beste scheermessen zijn van dit moment. 

Open scheermes

Scheren met een open scheermes: hoe moet dat en wat zijn de voordelen? Het scheren met een open scheermes vereist enige oefening, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, zal je versteld staan van het resultaat en het gevoel wat je erbij krijgt. Daarnaast scheelt het scheren met een open scheermes ook nog flink in de portemonnee. De belangrijkste tip die wij kunnen geven is: nooit een zagende beweging maken met je open scheermes.

Double Edge scheermes

Een Double Edge scheermes is iets wat je één keer aanschaft en waar je jaren plezier van zult hebben. Het zijn de verwisselbare mesjes die je elke 5 scheerbeurten vervangt. Deze mesjes vind je vaak al voor minder dan € 2,50 voor 10 stuks. 

Losse scheermesjes

Vervang om de 5 scheurbeurten de mesjes. Zijn je mesjes op? Geen probleem voor minder dan een paar euro heb je weer 10 nieuwe. Het is erg belangrijk om deze mesjes te vervangen. Ze kunnen bot worden en het zal je huid alleen maar irriteren als je na 5 scheerbeurten nog steeds met hetzelfde mesje scheert. 

Vragen? Voor advies kun je ons altijd mailen of bellen op werkdagen tussen 09:00 uur – 17:00 uur.

Top 10 scheermessen koop je bij Jackz.nl – Advies nodig? Bel ons op 085-0600750.

Lees meer