Top 10 Scheerkwasten

Onze top 10 scheerkwasten geeft altijd de beste en populairste scheerkwasten weer. Denk hierbij aan merken zoals Muhle, Proraso en Bluebeards Revenge.

Bij Jackz.nl willen we jullie alleen het beste van het beste geven. Daarom hebben we voor jullie alle populaire scheerkwasten in een makkelijk overzicht geplaatst. Zo zie je precies wat de beste scheerkwasten zijn van dit moment. 

Soorten scheerkwasten

In onze top 10 vindt je scheerkwasten van verschillende kwaliteiten. Dan hebben we het vooral over de haren van de kwast en het bedrag. Lees hieronder de verschillende soorten haren die een scheerkwast kan hebben.

Silvertip Dassenhaar

De silvertip dassenhaar is de fijnste haarsoort dat je tegen zult komen op een handgemaakte scheerkwast. 

Fijndas Dassenhaar

Deze scheerkwasten zijn iets stugger dan de silvertip varianten.

Graudas Dassenhaar

Deze haren zullen je gezicht een meer masserend gevoel geven bij het aanbrengen van de scheerschuim. Het is ook een ideale kwast voor de beginnende gebruikers.

Fibre

Deze haren zijn synthetisch. Deze Fibre scheerkwasten van Muhle zijn een wereldprimeur van hoogwaardige vezels en gelijkwaardig aan echt haar.

Varkenshaar

De meest stugge scheerkwasten die je kunt krijgen zijn van varkenshaar. Dit resulteert in een heerlijk masserend gevoel als je je scheerschuim aanbrengt op je gezicht.

Vragen? Voor advies kun je ons altijd mailen of bellen op werkdagen tussen 09:00 uur – 17:00 uur.

Top 10 scheerkwasten koop je bij Jackz.nl – Advies nodig? Bel ons op 085-0600750.

Lees meer