Top 10 Herengeuren

Onze top 10 herengeuren geeft altijd de beste en populairste herengeuren weer. Denk aan merken als Hugo Boss, Jean Paul Gaultier of Paco Rabanne.

Bij Jackz.nl willen we jullie alleen het beste van het beste geven. Daarom hebben we voor jullie alle populaire herengeuren in een makkelijk overzicht geplaatst. Zo zie je precies wat de beste herengeuren zijn van dit moment.

Hugo Boss parfum

Misschien wel het bekendste merk onder de herengeuren. Hugo Boss is al jaren actief onder de herengeuren. Vooral de Bottled series zijn populair. Misschien dat iedereen ooit wel een keer in zijn leven een luchtje van Hugo Boss heeft gehad.

Jean Paul Gaultier parfum

Wie kent het flesje niet van Jean Paul Gaultier? Het beeld van een mannelijke torso dat in een ijzeren blik wordt geleverd. Een klassieker onder de herengeuren. Door het speciale flesje herken je meteen van welk merk dit is. 

Paco Rabanne herengeuren

Paco Rabanne is sinds kort met een opmars bezig met de herengeuren. Vooral de One Million valt goed in de smaak. Op televisie kun je ze al niet meer wegdenken, de reclames komen vaak genoeg voorbij. Durf jij het aan om ze te proberen?

Vragen? Voor advies kun je ons altijd mailen of bellen op werkdagen tussen 09:00 uur – 17:00 uur.

Top 10 Herengeuren koop je bij Jackz.nl – Advies nodig? Bel ons op 085-0600750.

Lees meer