Top 10 Haarproducten Mannen

Onze top 10 haarproducten mannen geeft altijd de beste en populairste haarproducten weer. Denk aan producten zoals pomade, shampoo en Conditioner van de bekende merken Suavecito, Reuzel en Men-U.

Bij Jackz.nl willen we jullie alleen het beste van het beste geven. Daarom hebben we voor jullie alle populaire haarproducten in een makkelijk overzicht geplaatst. Zo zie je precies wat de beste haarproducten zijn van dit moment. 

Pomade

Pomade, zoals het vandaag de dag wordt gebruikt, is het Franse woord voor ‘zalf’. Het woord stamt van oorsprong af van het Latijnse woord pomum (fruit, appel) en het Italiaanse woord pomata (pomo betekent appel). De referentie naar appels komt van het originele recept dat gepureerde appels bevatte.

Shampoo

Naast dat je er verzorgd uit wilt zien door middel van een pomade, wil je natuurlijk ook dat je haar gezond blijft. Gebruik daarom altijd een shampoo. Laten we eerlijk zijn - echte mannen zijn over het algemeen niet echt geïnteresseerd in shampoo zoals vrouwen. Mannen willen gewoon een goede kwaliteit shampoo met een uitstekend resultaat - punt!

Suavecito

Suavecito is een jong merk dat zeer populair is bij barbershops, haarstylisten en liefhebbers. Een top kwaliteitsproduct met een mooi design en goede prijsstelling. De producten zijn op waterbasis en dat betekent dat ze makkelijk uitwasbaar zijn.

Vragen? Voor advies kun je ons altijd mailen of bellen op werkdagen tussen 09:00 uur – 17:00 uur.

Top 10 haarproducten mannen koop je bij Jackz.nl – Advies nodig? Bel ons op 085-0600750.

Lees meer