Top 10 Baardproducten

Onze baardproducten top 10 geeft altijd de beste en populairste baardproducten weer. Denk aan producten zoals baardolie, baardzeep en baardbalsem van de bekende merken Damn Good Soap, OnsMannen, Proraso en Reuzel.

Bij Jackz.nl willen we jullie alleen het beste van het beste geven. Daarom hebben we voor jullie alle populaire baardproducten in een makkelijk overzicht geplaatst. Zo zie je precies wat de beste baardproducten zijn van dit moment. 

Damn Good Soap

De Damn Good Soap Company is een klein familiebedrijf gevestigd in het centrum van Utrecht. Ze werken alleen met natuurlijke materialen, dus geen toevoegingen als conserveermiddelen, parabenen, additieven of andere chemische spullen. Op deze manier maken ze eerlijke producten en doen dat op kleine schaal, zodat ze het met aandacht en plezier kunnen blijven doen.

OnsMannen

Producten van OnsMannen hebben een vintage uitstraling. Het doet je denken aan een bezoek aan de klassieke barbier. Als je een product van OnsMannen in je handen hebt voel je meteen dat het goed is.

Proraso

Proraso is een Italiaans bedrijf dat als sinds 1905 bestaat. Het is gespecialiseerd in scheerzeep en heeft verschillende lijnen voor verschillende huidsoorten. Ondertussen is het merk gegroeid en heeft het meer verschillende producten zoals baardolie, baardbalsem, scheerkwasten en aftershave balsem.

Reuzel

Reuzel is het merk van Leen en Bertus, de oprichters van Schorem Barbiers in het hart van Rotterdam. Schorem is een 'old school' kapperszaak voor echte mannen. De barbershop is gespecialiseerd in de klassieke kapsels die tijdloos zijn.

Vragen? Voor advies kun je ons altijd mailen of bellen op werkdagen tussen 09:00 uur – 17:00 uur.

Top 10 Baardproducten koop je bij Jackz.nl – Advies nodig? Bel ons op 085-0600750.

Lees meer