Top 10 Baardolie

Onze top 10 baardolie geeft altijd de beste en populairste baardolie weer. Denk hierbij aan merken zoals Mr. Bear Family, Proraso en Percy Nobleman.

Bij Jackz.nl willen we jullie alleen het beste van het beste geven. Daarom hebben we voor jullie alle populaire baardolie in een makkelijk overzicht geplaatst. Zo zie je precies wat de beste baardolie zijn van dit moment. 

Mr. Bear Family

Baardolie of Beard Brew zoals Mr. Bear Family het noemt, is perfect voor baardverzorging en baardstyling. De baardolie is gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten die zowel je huid als je baard verzachten en conditioneren. Tevens maakt het je baard makkelijk doorkambaar en geeft het een mooie glans. De baardolie verlicht ook roodheid, irritatie en een droge huid. Wil je een goede baardolie kopen voor jezelf of vriend, dan is de baardolie van Mr. Bear een goede keuze.

Proraso

De Proraso baardolie is speciaal voor langere, dikke baarden ontwikkeld om je baard te verzachten en verzorgen. De baardolie Wood & Spice (een heerlijke geur van cederhout en citrusbladeren) is de nummer 1 van Proraso. Met de baardolie van Proraso uit Italië verzorg, conditioneer en bescherm je de baard. Je baard blijft mooi en makkelijk controleerbaar.

Percy Nobleman

Percy Nobleman's Beard Conditioning Oil is een one-of-a-kind mix van de fijnste zuivere ingrediënten. Percy's baardolie maakt gebruik van de weldadige eigenschappen van argan, avocado, jojoba en amandelolie. Deze zorgen ervoor dat je baard zachter aanvoelt dan ooit tevoren. Je kunt hierboven je keuze maken voor de geparfumeerde Percy Nobleman (licht kruidig) baardolie of geurloze baardolie.

Vragen? Voor advies kun je ons altijd mailen of bellen op werkdagen tussen 09:00 uur – 17:00 uur.

Top 10 Baardolie koop je bij Jackz.nl – Advies nodig? Bel ons op 085-0600750.

Lees meer