Snorrenwax

€ 18,99
Voorraad
2
Percy Nobleman's Snorrenwax is simpel en stijlvol, de twee woorden iedere man graag bij zich draagt. De perfecte omschrijving van dit mooie product.
Voor 22:00 uur besteld, morgen geleverd Gratis binnen 30 dagen te retourneren Gratis advies Klanten geven Jackz een 9,4 Winnaar webwinkel awards

Percy Nobleman's Snorrenwax is simpel en stijlvol, de twee woorden iedere man graag bij zich draagt. De perfecte omschrijving van dit mooie product.

Percy Nobleman’s is alleen al een lust voor het oog wanneer je de verpakkingen en de algehele styling ziet. Vraag je dan direct af hoe goed de producten wel niet moeten zijn en hoe goed jouw baard en snor voor de dag komen met de verzorging van Percy Nobleman’s. De snorrenwax van het prestigieuze merk is de perfecte tool voor het stylen van jouw snor. De wax zorgt ervoor dat jouw besnorde bovenlip altijd perfect is gestyled. Je kunt gedurende de dag creatief zijn en je snor opnieuw stylen. De snorrenwax is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is eenvoudig uit te wassen met water wat natuurlijk ook de reden is dat je eenvoudig kunt restylen. Een absolute must voor de fashionable snorremans.

Deze Snorrenwax is handgemaakt en voorzien van vitamine E, babassu, arganolie en honing wax. Goed voor de huid en dus goed voor je haren. Een ideale combinatie die perfect in je zak past zodat je ook onderweg kunt grijpen naar de best gewenste style. Simpel en stijlvol, de twee woorden iedere man graag bij zich draagt.

INGREDIENTEN

Beeswax, Shea Butter, Babassu Oil, Argan Oil, Castor Oil, Arrowroot Powder, Vitamin E Oil, Cedarwood & Lime Essential Oils. 

Percy Nobleman's Snorrenwax verandert je leven. Bestel nu