Affiliates

Affiliateprogramma 
Via het affiliateprogramma van Jackz heb je de mogelijkheid om onze producten aan te bieden en extra inkomen te genereren door kliks of sales via jouw blog of website naar de onze te laten "tracken".  

Verdien geld met jouw website 
Elke bezoeker die via de link op jouw website de onze bezoekt en vervolgens een bestelling plaatst, levert je commisie op. Er zit geen limiet aan het bedrag dat je kan verdienen, omdat wij een percentage van de sale vergoeden. Hoe meer bezoekers via jouw site een bestelling bij Jackz.nl plaatsen, hoe meer je verdient.  

Hoe werkt het? 
Als affiliate neem je in je website een banner of tekstlink op naar Jackz.nl. Op die manier bied je de bezoekers van jouw blog of website de mogelijkheid om producten te bestellen op onze website. Door op een banner of een hyperlink te klikken, komt de bezoeker op Jackz.nl terecht.     

Verschillende affiliate mogelijkheden  
Jackz.nl heeft diverse mogelijkheden om jou te ondersteunen bij het opzetten van het affiliateprogramma. Met de datafeed kun je alle data ophalen die je kunt gebruiken op je website. Denk hierbij aan teksten, plaatjes, aanbiedingen en de best lopende producten. Verder kun je gebruik maken van een van onze banners welke in diverse formaten beschikbaar zijn op de website van TradeTracker.com

Affiliate netwerken 
Jackz werkt samen met het affiliate netwerk van TradeTracker 

Affiliate worden van Jackz.nl
Ben je nog geen affiliate bij het netwerk van TradeTracker, klik dan op deze link om je direct aan te melden! Dit registratieformulier bevat een uniek ID-nummer waarbij het voor TradeTracker duidelijk is dat je je wilt aanmelden voor ons programma.

Onze voordelen voor affiliates:

  • Goed converterende website
  • Een uitgebreide productfeed inclusief duidelijke foto's
  • Snelle acceptatie en uitbetaling (meestal binnen 18 dagen)
  • Bannermateriaal beschikbaar in diverse formaten
  • Goed presterende affiliates worden extra beloond