Scheerkwast

Wat is een scheerkwast?

Een scheerkwast is een hulpmiddel dat je gebruikt bij het nat scheren. Een kwast gebruik je meestal om scheerschuim of scheerzeep etcetera te verspreiden over het te scheren gebied. Doordat je een scheerkwast gebruikt komt het product goed bij en tussen alle baardharen wat het scheren makkelijker maakt. 

Hoe gebruik ik een scheerkwast?

Voor het scheren maak je de kwast eerst nat met warm water. Vervolgens kun je met de kwast de scheerzeep of scheercrème opschuimen. Dit doe je door circulerende bewegingen te maken. Dit doe je net zo lang tot er een vol en romig schuim is ontstaan. Dan kun je met de kwast het schuim aanbrengen op je gezicht met dezelfde masserende, circulerende beweging. 

Verschillende soorten haar

Silvertip Dassenhaar
De silvertip dassenhaar is de fijnste haarsoort dat je tegen zult komen op een handgemaakte scheerkwast. 

Fijndas Dassenhaar
Deze scheerkwasten zijn iets stugger dan de silvertip varianten.

Graudas Dassenhaar
Deze haren zullen je gezicht een meer masserend gevoel geven bij het aanbrengen van de scheerschuim. Het is ook een ideale kwast voor de beginnende gebruikers.

Fibre
Deze haren zijn synthetisch. Deze fibre scheerkwasten van Muhle zijn een wereldprimeur van hoogwaardige vezels en gelijkwaardig aan echt haar.

Varkenshaar
De meest stugge scheerkwasten die je kunt krijgen zijn van varkenshaar. Dit resulteert in een heerlijk masserend gevoel als je je scheerschuim aanbrengt op je gezicht.

Vragen? Voor advies kun je ons altijd mailen of bellen op werkdagen tussen 09:00 uur – 17:00 uur.

Scheerkwasten koop je bij Jackz.nl – Advies nodig? Bel ons op 085-0600750.

 

Lees meer