Scheeraccessoires

Scheeraccessoires

Verschillende scheeraccessoires

Er bestaan verschillende accessoires die je helpen bij het scheren. Hierdoor wordt het makkelijker en sneller. In ons assortiment hebben we een aantal dingen die je kunnen helpen.

Aluin

Het wordt gebruikt door de traditionele kappers sinds mensenheugenis. Aluin is essentieeel bij het echte scheren en dus belangrijk voor de goed verzorgde gentleman. Het is een natuurlijke mineraal dat zowel kalmeert als geneest. Bevochtig gewoon de steen met koud water en strijk gladjes over je gezicht om je poriën te sluiten en te desinfecteren.

Scheerhanddoek

De scheerhanddoeken die ook in de barberzaken worden gebruikt. Door deze nat te maken met warm water en deze vervolgens op je gezicht te houden zorgt ervoor dat het scheren makkelijker gaat. Door het warme vocht worden de haartjes zachter en voelt het scheren minder stug aan. Hierdoor krijg je ook een gladder resultaat.

Scheerkom

Een scheerkom gebruik je om scheerschuim in te doen. Hier kun je makkelijk bij met je scheerkwast en maakt het makkelijker om aan te brengen op je gezicht. En zo'n scheerkom haalt ook wel het echte barbier-gevoel naar boven.

Scheerspiegel

Een scheerspiegel met bijvoorbeeld een zuignap kun je op de muur of op een andere spiegel plakken. Hierdoor kun je die kleine haartjes net wat beter zien wanneer het neerkomt op precieziewerk. Het is ook ideaal wanneer je op vakantie gaat. Een klein spiegeltje gaat makkelijk mee in je koffer en kun je overal gebruiken.

Toilettas

Een toilettas is een must have voor wanneer je op vakantie gaat. Het is ideaal om je al je toiletspullen in te bewaren. Je hebt alles bij elkaar in binnen handbereik. Door het formaat past er toch veel in en het is compact. Hierdoor gaat het ook makkelijk mee in je koffer of reistas.

Travel

Hieronder vallen alle scheer- en verzorgingsproducten die het perfecte formaat hebben om mee op reis te nemen. Doordat het kleine producten zijn, passen ze makkelijk in je toilettas of koffer en wegen ze niet veel waardoor ze ook makkelijk het vliegtuig in kunnen.

Vragen? Voor advies kun je ons altijd mailen of bellen op werkdagen tussen 09:00 uur – 17:00 uur.

Scheeraccessoires koop je bij Jackz.nl – Advies nodig? Bel ons op 085-0600750.

Lees meer