Scheermes mannen

Scheermes mannen

Met onze collectie scheermessen kan jij je dag goed beginnen. Je ziet er strak en scherp uit. Wat wilt een echte man nog meer?

Ontdek de kunst van het scheren

Scheermessen kwamen reeds voor in de bronstijd. Meestal waren ze ovaal met een klein scheerblad uit een van de korte kanten, gemaakt van brons. In zijn simpelste vorm is een scheermes een stalen blad dat aan een handvat vastzit. Het is de meest gebruikte methode om lichaamshaar te verwijderen. Het wordt meestal gebruikt door mannen om hun gezichtshaar te scheren, soms voor hun hoofdhaar en schaamhaar en door vrouwen om hun benen, oksels en soms hun schaamhaar te scheren.

Net zoals de barbier

Rechte of open scheermessen met stalen blad, die nu nog door kappers worden gebruikt, waren vroeger algemeen. In sommige landen zijn ze dat nu nog steeds. Aan het begin van de 21e eeuw is er een zekere revival van het scheren met het klassieke open scheermes.

Soorten scheermessen

We verkopen verschillende soorten scheermessen. Op deze manier is er altijd eentje die het beste bij jou past en die je het fijnste vindt om te gebruiken. Zo hebben we het double edge scheermes, de open versie, de shavette, de mach3 en fusion en we verkopen ook de losse mesjes om na te vullen. 

Vragen? Voor advies kun je ons altijd mailen of bellen op werkdagen tussen 09:00 uur – 17:00 uur.

Scheermessen koop je bij Jackz.nl – Advies nodig? Bel ons op 085-0600750.

Lees meer