Scheerkwast Vanguard

€ 28,95
Voorraad
6
Deze fantastische scheerkwast van synthetisch haar is ontworpen om het beste schuim te creëren en om elke haar goed in te smeren met scheercrme of scheerzeep.
Voor 22:00 uur besteld, morgen geleverd Gratis binnen 30 dagen te retourneren Gratis advies Klanten geven Jackz een 9,4 Winnaar webwinkel awards


Met deze zachte kwast van Bluebeards Revence kun je al je baardharen goed insmeren. De kwast heeft synthetisch haar van zeer goede kwaliteit een een handvat van wit kunststof met Bluebeards logo.

De synthetische haren hebben praktisch dezelfde weerstand, elasticiteit en zachtheid als die van dassenhaar. Ook zorgt deze scheerkwast voor de juiste schuimtextuur.

Resultaat
Een goed ingezeepte baard waarbij alle baardharen goed ingesmeerd worden zodat de scheerbeurt nog beter en gladder wordt.

Gebruik
De kwast licht vochtig maken met warm water, inzepen met scheerzeep of -creme, beweeg de kwast kort en snel heen en weer over uw gezicht, na gebruik de kwast schoonspoelen met warm water, en hang tenslotte de kwast omgekeerd op in een kwastenhouder.

Materiaal en specificaties
Kwast: synthetisch haar

Afmetingen:
Kwast diameter: 45 mm
Kwast lengte: 50 mm
Totale lengte: 100 mm
Handvat diameter: 38 mmHandvat: wit kunststof met logo