Bluebeards Revenge Scheerkwast Super Badger Corsair

€ 83,00
Voorraad
6

Deze fantastische scheerkwast van dassenhaar is ontworpen om het beste schuim te creëren en om elke haar goed in te smeren met scheercrème of scheerzeep.

Voor 22:00 uur besteld, morgen geleverd Gratis binnen 30 dagen te retourneren Gratis advies Klanten geven Jackz een 9,4 Winnaar webwinkel awards

Bluebeards Revenge Scheerkwast Super Badger Corsair

Een luxe scheerkwast van Bluebeards Revenge met super dassenhaar! Niet alleen bevat de Bluebeards Revenge "Corsair" de fijnste 'super badger' haren.

Ze hebben er ook 20% extra haar in deze kwast gedaan om een kwast te maken die dichter en voller is dan andere borstels in deze prijscategorie. Dit resulteert in een borstel die luxe aanvoelt, zacht is voor de huid, maar ook stijf genoeg is om met crème en zeep te werken voor een mooie volle schuimlaag.

Deze fantastische scheerkwast van dassenhaar is ontworpen om het beste schuim te creëren en om elke haar goed in te smeren met het scheerschuim. Door de zachte kwast kun je al je baardharen goed insmeren. 

Het handvat is van wit gehard kunststof.

Resultaat: Een goed ingezeepte baard waarbij alle baardharen goed ingesmeerd worden zodat de scheerbeurt nog beter en gladder wordt.

Afmetingen:
Kwast diameter: 50 mm
Kwast lengte: 50 mm
Totale lengte: 100 mm
Handvat diameter: 35 mm