Scheercreme

€ 13,95
Voorraad
197

Bluebeards Revenge scheercreme geeft jou de ultieme scheerervaring die een echte man nodig heeft.

Voor 22:00 uur besteld, morgen geleverd Gratis binnen 30 dagen te retourneren Gratis advies Klanten geven Jackz een 9,4 Winnaar webwinkel awards

Scheercreme

 

Deze scheercreme is ontwikkeld in de beste cosmetica laboratoria van het Verenigd Koninkrijk.

Bluebeards Revenge scheercreme is een luxe scheercreme die speciaal is ontworpen zodat deze naast het superglad scheren, ook zorgt voor een verminderde baardgroei en het voorkomen van een geirriteerde en rode huid.

Gebruik:Je kunt de scheercreme aanbrengen door de creme met je vingeers op je handen op te schuimen en dan aan te brengen op het gezicht. Uieraard kun je deze zeep prima aanbrengen met een scheerkwast.

Resultaat:
Glad gezicht dat na het scheren heerlijk zacht aanvoelt.
Minder baardgroei na 60 dagen.

Door de toevoeging van DECELERINE na 60 dagen gebruik een daling van 30% in haarlengte en een vermindering van 16% van de haardichtheid.

Ingredienten:
Aqua, stearinezuur, myristinezuur, kaliumhydroxide, Coconut Acid, Glycerine, Parfum, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, natriumhydroxide, Aloe Barbadensis (Alo Vera) Leaf Extract, Lauryl isochinolinium Bromide, Psedoalteromonas Ferment Extract, Polyquaternium, EDTA, Isopropyl alcohol, Natrium kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, Allanto