Red Pig

€ 12,95
Voorraad
94

De Reuzel Red Pig is ontwikkeld door de barbiers van "Schorem Haarsnijder en Barbier!" Het is mooie medium hold met een maximum shine. Deze pomade is op waterbasis, dus wast makkelijk uit!

Voor 22:00 uur besteld, morgen geleverd Gratis binnen 30 dagen te retourneren Gratis advies Klanten geven Jackz een 9,4 Winnaar webwinkel awards

Reuzel High Sheen Pomade Pig

De Reuzel Red is een van de meest populaire pomades bij Jackz. Dit veelzijdige product op waterbasis geeft je de mogelijkheid om de hold en de mate van glans in het haar te controleren. Zorg dat jouw kapsel er altijd zo uitziet zoals jij dat wilt. De Reuzel High Sheen Pomade Pig helpt je daarbij!

 

 

Reuzel High Sheen Pomade Pig ontwikkeld door Schorem

Deze Reuzel Pomade is ontwikkeld door de barbiers van Schorem. De barbiers hebben de Reuzel High Scheen Pomade Pig ontwikkeld omdat ze alleen willen werken met het beste van het beste. Na jaren testen en ontwikkelen is de Reuzel Red het resultaat.

Reuzel Red High Scheen Pomade Pig is een pomade op waterbasis. Het is daarom gemakkelijk aan te brengen en bovendien eenvoudig uit te wassen. Kortom: de voordelen van een pomade op oliebasis en een gel gecombineerd!

Hoe gebruik je Reuzel High Scheen Pomade 113 gr?

Met de Reuzel Red Pomade én het juiste gebruik kun je eenvoudig het perfecte kapsel creëren. We vertellen je graag meer over het gebruik van Reuzel High Sheen pomade.

Pak een ruime hoeveelheid pomade tussen de palmen van je handen tot het verzacht. Vervolgens breng je de High Sheen Pomade aan door het haar vanaf de haaraanzet tot aan de punt.

Tips voor het gebruik van Reuzel High Sheen

Reuzel Red High Sheen Pig is het sterkst wanneer je het aanbrengt op droog haar. Voor een zware fit adviseren we om het haar eerst te föhnen voor dat je de Red Pomade aanbrengst. Voor een lichtere fit kun je het product gewoon aanbrengen op handdoek droof haar.

Je kunt met een kam, borstel of met de hand het haar in model stijlen. Voeg extra pomade of water toe om je kapsel te perfectioneren. Reuzel High Sheen Pomade wordt niet droog of hard in je haar. Hierdoor kun je het haar gedurende de gehele dag restylen zonder de controle te verliezen of aan shine in te leveren.

Resultaat: De perfecte old-school barber look!

Hold:  Medium 
Shine: High

Reuzel Red Pig is de meest verkochte pomade van 2016.