Suavecito X Tribal Firme Hold Pomade

X Tribal Firme Hold Pomade - Suavecito

€ 19,95
10+ In stock

De Suavecito X Tribal Firme Hold Pomade is een collectors item, dus op is op!

Inhoud: 113 gram

Voor 22:00 uur besteld, morgen geleverd Gratis binnen 30 dagen te retourneren Gratis advies Klanten geven Jackz een 9,4 Winnaar webwinkel awards

Suavecito X Tribal Firme Hold Pomade

Geïnspireerd door muziek, kunst en autocultuur brengen twee merken uit Zuid-Californië je 30 jaar Tribal, een integraal onderdeel van de popcultuur die de tand des tijds heeft doorstaan. Verbazingwekkende illustraties zijn verwerkt om deze limited edition pomade te maken. De Suavecito x Tribal collectible Firme Hold Pomade zorgt ervoor dat je er goed uitziet terwijl je onderweg bent. 

Suavecito X Tribal Firme Hold Pomade heeft nog steeds de originele Suavecito geur. De formule is ook niet veranderd, dit is de Strong Hold Pomade die je kent en liefhebt. Geweldig voor elk haartype, zelfs het soort dat meestal niet zal meewerken, en het wast uit met alleen water.

Gebruiksaanwijzing: Wrijf een kleine hoeveelheid tussen de palmen en verdeel het vervolgens gelijkmatig door het haar. Vorm in gewenste stijl met de vingers of eindig met een kam of borstel voor een meer gepolijste look.