Anchors Teddy Boy Matte

Anchors Teddy Boy Matte

€ 19,95
Out of stock

De ideale Matte Paste voor mensen die op zoek zijn naar een pasta die een stijl kan behouden terwijl die natuurlijke uitstraling behouden blijft.

Inhoud: 127 gram

Voor 22:00 uur besteld, morgen geleverd Gratis binnen 30 dagen te retourneren Gratis advies Klanten geven Jackz een 9,4 Winnaar webwinkel awards

Anchors Teddy Boy Matte

Teddy Boy Matte is het perfecte haarproduct voor mensen die op zoek zijn naar een pasta die een stijl kan behouden terwijl die natuurlijke uitstraling behouden blijft. Het niet-vettige mat-stijl product ziet er natuurlijk uit voor het haar alsof er geen product is gebruikt.

Geur: kers, amazingness
Hold: medium
Shine: low

* Tip omdat dit product zacht is, heeft het de voorkeur van mensen met dun haar. Als je op zoek bent naar een glans, zal het toevoegen van de matte aan vochtig haar ervoor zorgen dat het lichtjes glanst.

Ingrediënten: Aqua, Carnauba Wax, Bees Wax, Emulsifying Wax NF, Ceteareth­-20, Castor Oil, Sunflower Oil, Vegetable Glycerin, Peppermint Oil, Tea Tree Oil, Eucalyptus Oil, Sea Kelp Extract, Arrowroot Powder, Rice Powder, Fragrance Oil, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Vitamin E