St James of London

St James of london bestaat al sinds 1953. Het was het aanbreken van een nieuw tijdperk in 1953, wanneer Groot-Brittannië zich uit de puinhopen van de Tweede Wereldoorlog had verhoogd en een jonge koningin gesymboliseerd werd voor vrede en welvaart. Deze keer, vaak aangeduid als de Elizabethaanse leeftijd gaf veel vooruitgang, innovatie en een nieuwe manier van leven en vol van euforie en vertrouwen.

St James of London bestaat al sinds 1953

Geboren uit deze veranderingen kwam de echte Engelse Gentleman. Hij was sportief, internationaal en kwam goed verzorgd voor de dag. Het was in deze tijd dat Creightons PLC première zijn exclusieve lijn van St James in Londen volledig op mannen ging richten en dat met name verzorgingsproducten. Het moest naar een hoger niveau en het scheermoment veranderen. Bij de start werd het St James of London merk uitsluitend gedistribueerd in Groot-Brittannië en na een decennium werd de productie gestaakt om onbekende redenen.

Nieuw leven

In het najaar van 2013 kreeg Todd Fisher de rechten van het merk in handen. Bij de aankoop van het merk en originele formules, werd het St James of London merk weer tot leven gebracht net zoals vroeger. St James of London werd officieel opnieuw gelanceerd in de zomer van 2014. Vandaag de dag sieren de producten van St James of London de schappen van 's werelds beste barbershops, kapperszaken en resorts en wordt beschouwd als een van de beste scheer en parfum producten in de wereld . 

Vragen? Voor advies kun je ons altijd mailen of bellen op werkdagen tussen 9:00 – 17:00 uur.

St James of London koop je bij Jackz.nl – Advies nodig, bel ons op 085-0600750

Bekijk hier de gehele collectie van St James of London

St James of London