Reuzel

Wat is Reuzel?

Reuzel is het merk van Leen en Bertus. De oprichters van Schorem Barbiers in Rotterdam.

Schorem is een 'old school' kapperszaak voor echte mannen in het hart van Rotterdam. De barbershop is gespecialiseerd in de klassieke kapsels die tijdloos zijn. Pompadours, Flattops, contouren en de andere stijlen.

Waarom Reuzel?

Met meer dan vijftig jaar ervaring hadden Leen en Bertus de wens eigen producten te hebben die voldoen aan hun hoge eigen aan kwaliteit. Als 'old school barbers' groeven ze diep in de geschiedenis van de pomade om zo een pomade te kunnen formuleren waarvan zij vinden dat dit 's werelds beste pomade is. De pomade die ze nu zelf hebben geformuleerd die voldoet aan hun strenge eisen en normen. Reuzel is niet alleen een top product maar ook de verpakkingen ziet er goed uit. 

Wat betekent Reuzel?

Reuzel is een nederlandse woord en is gekozen met een knipoog naar het verleden toen pomade werdt gemaakt van dierlijke vetten en geparfumeerd met appels. 

Het woord pomade komt eigenlijk van het franse woord ? Pomme ?, Wat apple betekent.

Welke producten heeft Reuzel?

Naast de bekende pomade heeft Reuzel ook shampoo's, conditioner en aftershave. Ook voor de man met de baard hebben ze zelf producten ontwikkeld om deze in topconditie te houden. zoals beard foam en beard balm om je baard in topconditie te brengen.

Met Reuzel haal je de topproducten in huis die ontwikkeld zijn door de vakmensen die er jaren, dag in en dag uit mee werken.  Naast de kwaliteit zien de producten er goed uit zodat ze ook een barbersfeer geven aan je wastafel. 
Voor advies over Reuzel kun je ons altijd mailen of bellen.

Bekijk hier alle producten van Reuzel 

Reuzel