Gentlemens Tonic

Gentlemens Tonic

Gentlemens Tonic is een uniek concept dat werd opgericht als traditionele Barbershop in het hart van statige wijk Mayfair, grenzend aan Hyde Park, in het hart van Londen.


De naam Gentlemens Tonic is gekozen om de beide aspecten van het bedrijf te benadrukken. Gentlemens, om aan te geven dat het bedrijf uitsluitend gericht is op de behoeften van mannen. Tonic, om te accentueren dat de behandelingen en producten gericht zijn op de verzorging en het welbehagen van de man. 

Het is juist daar waar medewerkers van respectabele kantoren uit de zakelijke en financiële markt zich een moment willen onttrekken aan de altijd aanwezige stress. Quality time en kwaliteits-behandelingen, de ideale bakermat voor het ontstaan van een kwaliteitsproduct.

 

Gentlemens Tonic ”The Barbershop” is een traditionele kapsalon met een verscheidenheid van de interieurstijlen en een breed gamma aan men’s grooming behandelingen. Het etablissement bestaat uit elementen van oud en nieuw: Hout, leder en Marmer worden gemengd met high-tech muziek installaties en Lcd-schermen in elk van de privé knip- stations en behandelingskamers. 

Gentlemens Tonic producten zijn zorgvuldig geselecteerd en persoonlijk getest op kwaliteit en prestatie gericht op welzijn en vitaliteit.

Vragen? Voor advies kun je ons altijd mailen of bellen op werkdagen tussen 9:00 – 19:00 uur.

Gentlemens tonic koop je bij Jackz.nl – Advies nodig, bel ons op 085-0600750 

Lees meer