Bath House

Bath House is opgericht in 1997 met als doel de beste bad en lichaamsverzorging producten te maken en zo natuurlijk mogelijk. Gaandeweg zijn de prodcuten steeds beter geworden. Bath House heeft een reputatie die staat voor oog voor detal en het gebruik van natuurlijke ingrediënten om hun klanten zo goed mogelijk te voorzien in de dagelijkse behoeften.

Unieke geur

Geur staat bijna centraal bij Bath House, de colognes en parfumes hebben een unieke geur. Welke overkomt als verfijnd en chique en ook nog eens heerlijk reukt. Je kan van deze unieke geur genoeten in een verscheidenheid aan producten zowel voor in bad als lichaam en huidverzorging.

Hand gemaakt in Cumbria (Engeland)

Alle producten zijn gemaakt uit 98% natuurlijke ingrediënten. Elke druppel is uitgekozen voor hun unieke eigenschappen. Zo heb je altijd het beste van het beste. 80% van alle producten worden gemaakt in kleine oplages in eigen beheer. Zo kunnen ze de topkwaliteit waarborgen.

Geen parabenen, S.L.S, T.E.A of Microkralen

Ze willen alleen maar gebruik maken van veilige ingrediënten. Zodat je geen irritatie krijgt aan de huid. Daarom hebben ze ervoor gekozen geen ingrediënten te gebruiken met chemicalen zoals parabenen, S.L.S, T.E.A of Microkralen. De parfumes zijn gemaakt van een natuurlijke alcohol. Daarnaast maken ze gebruik van palmolie en wordt er niks getest op dieren.

Mis jij nog een merk of product in onze webshop? Laat het ons weten.

Vragen? Voor advies kun je ons altijd mailen of bellen op werkdagen tussen 9:00 – 17:00 uur.

Bath House koop je bij Jackz.nl – Advies nodig, bel ons op 085-0600750

Bekijk hier de gehele collectie van Bath House

Bath House