Apothecary87

Apothecary87 is het baardmerk uit Engeland. Het begon allemaal met de oprichter. Hij had geoeg ervaring als eventplannern maar niemand nam hem serieus. Ze vonden hem te jong lijken en daaorm kreeg hij niet de events waar die naar op zoek was. Op dit moment liet hij zijn baard staan. Hij merkte meteen dat mensen hem serieuzer namen en hem gingen herinneren. Dit werkte zo goed dat de events binnen kwamen.

Na verloop van tijd werd zijn baard langer en ging die op zoek naar verzorgingsproducten. Na een aantal merken te hebben geprobeerd was die niet tevreden. Er zat niet echt een lekkere geur tussen. Dus hij begon zelf een nieuw baardmerk.

Hoe het verder ging

Nadat hij het vooral voor zichzelf maakte, begonnen zijn vrienden ook te vragen of die wat voor hun kon maken. Ook via social media kwamen er steeds meer aanvragen binnen hoe hij zijn baard zo goed verzorgd kreeg. Omdat het zo'n vaart kreeg werd het tijd om het merk te gaan uitbouwen.

Waar komt de naam vandaan?

Nu het serieuzer begon te worden was er natuurlijk een naam nodig. Zijn opa was overleden aan prostaatkanker. Hij was een groot voorbeeld van hem en dus wilde hij hem eren. Hij kwam uiteindelijk met het idee om 87 te gebruiken. Zelf is die geboren in 87 en zijn opa is overleden op 87 jarige leeftijd. Daarnaast had hij een voorliefde voor alles wat vintage was en hij voelde zich een soort apotheker, zo de keus was snel gemaakt. Apothecary87

Om zijn opa nog meer te eren wilde die een product maken wat andere kon helpen. Daarom maakte hij een snorrenwax om Movember te helpen.

De rest is geschiedenis

Hij had nu twee producten en dus werd het tijd voor marketing. Hij vroeg een goede vriend die barbier is om het product uit te proberen in zijn barbershop en zo wat reclame voor het merk te maken. Door veel samen te werken met de barbier werd de productlijn al snel uitgebreid naar andere geuren baardolie maar ook pomades en scheerolie.

Nu is apothecary87 een begrip geworden.Het is een lifestyle.


Mis jij nog een merk of product in onze webshop? Laat het ons weten.

Vragen? Voor advies kun je ons altijd mailen of bellen op werkdagen tussen 9:00 – 17:00 uur.

Apothecary87 koop je bij Jackz.nl – Advies nodig, bel ons op 085-0600750

Bekijk hier de gehele collectie van Apothecary87

Apothecary87