Reuzel Pink Pig Heavy Hold Pomade

Reuzel Pink Pig Heavy Hold Pomade

€ 13,79
10+ In stock

Reuzel Pink Heavy Hold Pomade is perfect voor de man met een kam en die weet hoe die deze moet gebruiken. Zelfs het meest onhandelbare haar houdt deze pommade onder controle.

Inhoud: 113 gr.

Voor 22:00 uur besteld, morgen geleverd Gratis binnen 30 dagen te retourneren Gratis advies Klanten geven Jackz een 9,4 Winnaar webwinkel awards

Reuzel Pink Heavy Hold Pomade

De Reuzel Pink is een pomade met een strong hold en medium shine en is een pomade op een wax en olie gebaseerde formule. De Reuzel Pink heeft een warme geur met een hint van salsa en heeft een stevige hold. Het geeft je een ultieme beheersing van je kapsel zoals jij dat wilt. De Reuzel Pink helpt je daarbij!


 

De Reuzel Pink pomade is ontwikkeld door de barbiers van Schorem. De barbiers hebben de Reuzel Pink zelf ontwikkeld omdat ze alleen willen werken met het beste van het beste. Na jaren testen en ontwikkelen is de Reuzel Pink het resultaat.

Gebruik: Pak een ruime hoeveelheid pommade tussen de palmen van je handen tot het verzacht. Vervolgens breng je deze aan door het haar vanaf de haarwortel (aanzet) tot aan de punt. Stijl je haar met een kam, borstel of met de hand in de gewenste vorm. Voeg meer pommade of meer water toe als dit nodig is om de stijl te perfectioneren. Reuzel pommade wordt niet droog of hard in je haar. Hierdoor kun je je haar gedurende de hele dag restylen zonder de controle te verliezen of aan 'shine' in te leveren.

Resultaat: De perfecte old-school barber look!

Hold: Strong

Shine: Medium

Inhoud: 113 gr.