Reuzel Green Piglet Medium Hold

Reuzel Green Piglet Medium Hold

€ 7,85
10+ In stock

De Reuzel pommade is ontwikkeld door de barbiers van "Schorem Haarsnijder en Barbier!" Deze mooie pommade is een op olie gebaseerd product waarmee je de kracht en de mate van glans van je haar kunt controleren.

Inhoud: 35 gram

Voor 22:00 uur besteld, morgen geleverd Gratis binnen 30 dagen te retourneren Gratis advies Klanten geven Jackz een 9,4 Winnaar webwinkel awards

De Reuzel Green is een pommade met een strong hold en medium shine en is een pommade op wax en olie gebaseerde formule. De Reuzel Green heeft warme geur met een hint van salsa en heeft stevige hold. Het geeft je een ultieme beheersing van je kapsel zoals jij dat wilt. De Reuzel Green helpt je daarbij!


 

Reuzel Green Piglet is ontwikkeld door Schorem

De Reuzel Green is ontwikkeld door de barbiers van Schorem. De barbiers hebben de Reuzel Green zelf ontwikkeld omdat ze alleen willen werken met het beste van het beste. Na jaren testen en ontwikkelen is de Reuzel Green het resultaat.

Gebruik: 
Pak een ruime hoeveelheid pommade tussen de palmen van je handen tot het verzacht. Vervolgens aanbrengen door het haar van begin (aanzet) tot aan de punt. Reuzel pommade is het sterkst wanneer je het aanbrengt op droog haar. Voor een zware fit het haar eerst föhnen voordat je Reuzel aanbrengt.  Voor een lichtere fit gewoon Reuzel aanbrengen op handdoek droog haar. 

Inhoud: 35 gram

Hoe stijl je je haar.
Stijl je haar met een kam, borstel of met de hand in de gewenste vorm. Voeg meer pommade of meer water toe als dit nodig is om de stijl te perfectioneren. Reuzel pommade wordt niet droog of hard in je haar. Hierdoor kun je je haar gedurende de hele dag restylen zonder de controle te verliezen of aan 'shine' in te leveren. 

Resultaat:
De perfecte old school barber look die blijft zitten zoals jij dat wilt!

Reuzel Green Pomade haal je bij Jackz