Conditioner mannen

 

Wat is conditioner?

Conditioner is een verzorgingsproduct voor je haar om deze weer glad en gezond te maken. Je gebruikt het na het wassen met shampoo. Shampoo zorgt er namelijk voor dat je haar misschien een beetje droog wordt. Door conditioner te gebruiken na de shampoo voed je de haren weer en worden ze weer glanzend en sterk.

Hoe gebruik ik conditioner?

Als je je haren hebt gewassen met shampoo doe je een klein beetje in je hand. Dit verspreid je over je gehele haar. Laat het zo'n twee minuten intrekken en spoel het daarna goed uit. Zorg er voor dat je niet te veel gebruikt, want hierdoor kan je haar sneller vet of slap worden. Het is ook afhankelijk van het haartype dat je hebt. Als je snel last hebt van droog en pluizig haar, kun je vaker conditioner gebruiken dan wanneer je van jezelf al glanzend haar hebt. 

Verschillende soorten

Er bestaan verschillende soorten conditioner. Sommige zijn gericht op het hydrateren van het haar, zodat het minder pluizig en droog is. Andere zijn gemaakt om je haar te voeden en te beschermen. Er bestaat ook conditioner die je niet hoeft uit te spoelen en die je gewoon kunt laten zitten. Deze kun je ook gebruiken om je haar te stijlen. Deze verschillende soorten conditioner hebben wij natuurlijk in ons assortiment. De keuze is afhankelijk van wat jouw haar nodig heeft. 

Vragen? Voor advies kun je ons altijd mailen of bellen op werkdagen tussen 09:00 uur – 17:00 uur.

Conditioner koop je bij Jackz.nl – Advies nodig? Bel ons op 085-0600750.

Lees meer