Haarproducten man

Haarproducten man

Haarproducten voor de man

Als je als man de haarproducten van je vrouw, vriendin of dochters moet gebruiken dan gaat er iets niet goed. Om dit soort situaties te voorkomen is Jackz.nl er. Met ons brede assortiment producten voor haarverzorging zit er voor elke man wel iets bij. Je hoeft je haar niet langer te wassen met roze shampoo of K3-flessen.

Welke haarproducten?

In ons assortiment hebben we onder andere shampoo en conditioner om de haren goed te wassen en te verzorgen. Daarnaast hebben we ook hairtonic, pomade en grooming spray om het haar perfect in model te brengen. We hebben ook diverse kammen die je daarbij kunnen helpen. Deze haarproducten zijn van verschillende merken. Op die manier kun je kijken welk merk het beste bij je past. 

Haarproducten voor reinigen

Om te voorkomen dat je met vet en onverzorgd haar de deur uit gaat, is het belangrijk om je haar te wassen. Met shampoo zorg je er voor dat alle viezigheid eruit gaat en dat je haren weer schoon zijn. Na het wassen met shampoo kun je je haren wassen met een conditioner. Dit zorgt er voor dat je haren zacht en gevoed aanvoelen. Dit zorgt ook voor een verzorgd uiterlijk. 

Haarproducten voor stijlen

Na het wassen van je haar, moet je het natuurlijk goed in model brengen. Dit kun je doen met de verschillende producten die wij in ons assortiment hebben. De hairtonic is een olievrije formule dat je haar de hele dag op zijn plaats houdt. Het herstelt je haar en geeft het een gezonde natuurlijke glans. Je kunt je haar ook stijlen met pomade. Dit is een stevig haarproduct dat een langdurige hold heeft, voor lang én kort haar. Hiermee kun je bijvoorbeeld glanzende wet-looks creëren. Mis je net dat beetje volume in je haar? Gebruik dan grooming spray om zo voller haar te creëren. Om je haar perfect in model te brengen, kan je een kam gebruiken. Deze hebben we ook in verschillende soorten en maten. 

Vragen? Voor advies kun je ons altijd mailen of bellen op werkdagen tussen 09:00 uur – 17:00 uur.

Haarproducten voor mannnen koop je bij Jackz.nl – Advies nodig? Bel ons op 085-0600750.

 

Lees meer