Gezichtscrème mannen

Wat is gezichtscrème mannen?

Als man kan het zijn dat je nog niet thuis bent in gezichtscrème mannen en andere middeltjes. Dat is helemaal niet erg, want Jackz is hier om je een handje op weg te helpen. In ons assortiment van gezichtscrème mannen hebben we een aanbod van veel verschillende soorten crème. Het belangrijkste van zo'n gezichtscrème is dat het je gezicht voedt en hydrateert. 

Hoe vaak gebruik je gezichtscrème?

Het wordt aangeraden om je gezicht twee keer per dag te reinigen. Een keer in de ochtend om het talg dat 's nachts is aangemaakt te verwijderen en om met een fris gezicht de dag te starten. En een keer in de avond om alle viezigheid van de dag eraf te halen. Het is belangrijk om een crème uit te zoeken die bij je huid past, zodat deze niet te veel uitgedroogd wordt. Zorg ervoor dat je huid goed gereinigd is voordat je het gebruikt, want dan trekt de gezichtscrème beter in.

Verschillende merken

Onze gezichtscrèmes zijn van de beste merken vanuit de hele wereld. Denk aan merken zoals Mr. Bear, Jack Black, Bluebeards Revenge, Mencave en nog vele anderen. Doordat de producten rijk gevuld zijn met verschillende ingrediënten wordt de huid diep gehydrateert en verzorgd. 

Vragen? Voor advies kun je ons altijd mailen of bellen op werkdagen tussen 09:00 uur – 17:00 uur.

Gezichtscrème mannen koop je bij Jackz.nl – Advies nodig? Bel ons op 085-0600750.

Lees meer