Gezicht

Gezicht

Waarom gezichtsverzorging?

Goede verzorging voor het gezicht is noodzakelijk om er goed uit te zien. Je huid komt dagelijks in contact met allerlei factoren die je huid kunnen beschadigen. Denk bijvoorbeeld aan de ruwe weersomstandigheden zoals kou of wind. Dit kun je behandelen met de verschillende huidverzorgingsproducten uit ons assortiment. 

Verschillende soorten producten

In ons brede assortiment met producten vanuit de hele de wereld kun je alles vinden voor de verzorging van je gezicht. We hebben speciale producten om het gezicht te reinigen, te scrubben en te hydrateren. Maar ook verzorgingsproducten voor de ogen en mond mogen niet missen in ons assortiment. 

Hoe gebruik ik...?

Elk verzorgingsproduct heeft natuurlijk zijn eigen gebruiksaanwijzing en ook niet elke huid is hetzelfde. Bij al onze producten staat een uigebreide beschrijving van hoe je ze moet gebruiken. Het kan zijn dat je als man nieuw bent met verzorgingsproducten, maar daar hoef je je geen zorgen om te maken als bij Jackz winkelt. Wij helpen je maar al te graag met het maken van de beste keuze die het beste bij jou past. 

Vragen? Voor advies kun je ons altijd mailen of bellen op werkdagen tussen 09:00 uur – 17:00 uur.

Gezichtsverzorging koop je bij Jackz.nl – Advies nodig? Bel ons op 085-0600750.

Lees meer