The Shave Doctor

The Shavedoctor is ontwikkeld door Mark Sproston.

Mark heeft met zijn 'Shaving School' veel personeel van Spa, Salons en Barbershops  getraint in de kunst van het ' traditionele nat scheren'. Verder deed hij uitgebreid onderzoek naar scheerrituelen en producten. Hij zag dat er een enorme  kloof is tussen de nieuwe vraag en het huidige productaanbod in de markt. Door zijn expertise kreeg hij al snel de bijnaam The Shave Doctor.

Hij wilde een scheerlijn ontwikkelen die de irritatie van scheren en rode uitslag elimineerde zoals er nog niet was. In 2010 lanceerde hij, na 4 jaar van intensief onderzoek, zijn eerste reeks van professionele scheerproducten die nu in veel salons, kuuroorden en kapperszaken in het Verenigd Koninkrijk en Europa worden gebruikt.  Dat de naam The Shave Doctor zou worden sprak voor zich.

Door zijn kennis, deskundigheid en geloofwaardigheid levert The Shave Doctor vaak een bijdrage aan de vakindustrie. Ook is hij betrokken bij publicaties in  'Men's Magazine, National Kranten en toont zijn vaardigheden op International Hair and Beauty shows,' Clothes Show Live 'en bij top muziek concerten en festivals. Tevens is hij de vraagbaak TV en Radio stations als het gaat om de expertise in verzorgingsproducten voor mannen.

Lees meer