Bread and Boxers

Bread and Boxers

Hoe het begon

Een vroege ochtend in 2009, twee Zweedse vrienden worden wakker in een hotelkamer aan de andere kant van de Atlantische Oceaan, terwijl hun bagage met al hun dagelijkse favoriete kleding was er nog steeds niet was. Hoewel de dag begon niet goed hadden ze tegen de avond Bread & Boxers opgericht.

Bread & Boxers begon als een verlengstuk van de mini-bar, een life saver voor lichte reizigers, of zo u wilt, room service op zijn best. Na een succesvolle lancering van een lijn met ondergoed, zoals boksers, slips en sokken, was de start een succes. Bread and Boxers was in eerste instantie alleen toegankelijk in hotelkamers. Maar al snel kwamen er  e-mails van de hotelgasten binnen waar ze hun (nieuwe) favoriete ondergoed dicht in de buurt konden kopen.  Aan deze vraag is gehoor gegeven en daarom is er sinds 2011 de collectie van Bread and Boxers beschikbaar in geselecteerde speciaalzaken in all over the world.

We zijn trots dat Jackz een van deze speciaalzaken is.

Ontwerp 

Bread & Boxers worden gemaakt met eenvoud, comfort en functionaliteit in het achterhoofd. Alle stukken zijn ontworpen in Zweden en vervaardigd uit ofwel 100% of 94% organisch katoen voor een zachte touch en een goede pasvorm. Onze boxers zijn recht door zee, perfect voor diegenen die liever grote opzichtige  vermijden in hun look.

De Bread & Boxers T-shirts hebben een slanke pasvorm en het model is een beetje langer dan de meeste shirts.  

Verpakking

Bij Bread and Boxers omarmen ze de kracht van de eenvoud van het dagelijks leven. De verpakking is daarom simpel en stijlvol.


Duurzaamheid

B&B test op slijtage, want ze vinden dat  spullen voor dagelijks gebruik zoals t-shirts en ondergoed vele wasbeurten moeten overleven.

B&B  hergebruikt de gebruikte materialen zo veel mogelijk.

B&B gebruikt de cold-dye methode voor de onze producten. Dit vermindert het waterverbruik met de helft en minimaliseert het energieverbruik.

B&B doet niet aan vier vcollecties per jaar. Goede basics zijn altijd in, wat betekent dat we B&B makkelijker kan plannen en de productie kan optimaliseren om verspilling en overproductie te minimaliseren.

B&B gelooft in eerlijke werkomstandigheden en een veilige werkomgeving.

B&B gebruikt de European Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals (REACH).

B&B gelooft in het minimaliseren van de hoeveelheid materiaal die ze gebruiken voor de verpakking. De verpakking is slank en gemaakt van dun papier gelamineerd plastic dat recyclebaar is.

Lees meer