Bath House

Bath House

Betaalbare luxe voor elke dag. 


Bath House is in 1997 opgericht met een simpel doel. Het eenvoudige doel was om de allerbeste bad- en lichaamsverzorgingsproducten te creëren. Producten die een plezier zijn om te gebruiken en 'natuurlijk goed' zijn voor de huid. Bath House is gespecialiseerd in het gebruik van zuivere, hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Goede kwaliteit een vriendelijke prijs en aandacht voor detail staan centraal.

Unieke geur

Geur is het hart van Bath House, de colognes, oils en zepen zijn allemaal uniek, verrassend en verfijnd. Deze geuren zijn terug te vinden in een verscheidenheid aan speciaal gecreëerde natuurlijke bad, huidverzorgings- en scheerproducten.

Made naturally in Cumbria
De fabriek, de kantoren en de winkels van Bath House zijn allemaal onder een dak gevestigd in een genoveerde graanwinkel in Sedbergh Cumbria met uitzicht over wilde, windgevende Howgill-valken van het Yoskshire Dales National Park. Dit is de inspirerende plek om met een schone en eenvoudige aanpak natuurlijke producten voor de huid te maken.

Veel van de formules van Bath House zijn gemaakt met 98% natuurlijke ingrediënten. Elke kostbare druppel essentiële olie en zorgvuldig geproduceerde natuurlijke extracten worden speciaal gekozen voor hun gunstige eigenschappen. Bath House maakt 80% van al haar producten in huis. De productie bestaat uit kleine individuele partijen zodat elk product fris en perfect blijft.

Spanish Fig & Nutmeg

bath house spanish fig & nutmeg

Spanish Fig & Nutmeg is de bekendste en meest uitgebreide geurlijn van Bath House. Het is een aangename geur met kruidnagel, rustend op een basis van sandelhout, cederhout en exotische patchouliolie. Bevat extracten en oliën om de huid te hydrateren en verzachten. Een heerlijke lijn die je absoluut eens geprobeeld moet hebben. De serie bestaat uit een reeks natuurlijke scheer-, baard- en huidverzorgingsproducten waaronder; een scheerzeep, scheerolie en –gel. Een aftershave balsem, cologne, handzeep, hair & body wash, lippenbalsem, deodorant en badschuim. Nieuw in de range is een baardolie en snorwax.

Lees meer