Maak je hier selectie:

Inhoud

Incl. btw

Acca Kappa

Acca Kappa. Twee initialen die een Italiaans verhaal vertellen.

Het is het verhaal van de familie Krüll, die het bedrijf leidt sinds 1869. Het is het verhaal van een oude fabriek in het hart van de stad Treviso. Een verhaal van een levensstijl, geboren uit Italiaanse smaak, cultuur en elegantie.

Acca Kappa is een historisch merk van excellentie in het creëren van geuren, professionele borstels en lichaamsverzorging en wellness-producten. Een wereld van zintuiglijke ervaringen geïnspireerd door de geuren van de bloemen en planten gevonden in Italiaanse tuinen.

Vier generaties van ambachtslieden met en een absolute passie voor eenvoud en authentieke schoonheid die kan worden gezien in elk item en in elk klein detail.

Acca Kappa is een familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een industriële onderneming die trouw blijft aan tijdloze waarden met liefde voor de natuur, respect voor het menselijk lichaam en de productie die uitsluitend in Italië wordt gedaan.

Acca Kappa is alleen verkrijgbaar in de mooiste boetieks en flagship stores. We zijn bij JACKZ dan ook supertrots dat wij dit mooie merk mogen vertegenwoordingen in onze shop. 

 

Lees meer