Blue Piglet

€ 7,55
Voorraad
84
De Reuzel Blue is ontwikkeld door de barbiers van "Schorem Haarsnijder en Barbier!" Het is een pomade met een strong hold met een maximum shine. Deze pomade is op waterbasis, dus wast makkelijk uit!
Voor 22:00 uur besteld, morgen geleverd Gratis binnen 30 dagen te retourneren Gratis advies Klanten geven Jackz een 9,4 Winnar webwinkel awards

Reuzel Blue Piglet 35 gram. 

De Reuzel Blue Pomade is een van de meest populaire pomades bij Jackz. Dit veelzijdige product op waterbasis geeft je de mogelijkheid om de kracht en de mate van glans in het haar te controleren. Zorg dat jouw kapsel er altijd zo uitziet zoals jij dat wilt. De Reuzel Blue Pig helpt je daarbij!

 

Reuzel Blue Pig ontwikkeld door Schorem

Deze Reuzel Blue Pomade is ontwikkeld door de barbiers van Schorem. De barbiers hebben de Reuzel Blue ontwikkeld omdat ze alleen willen werken met het beste van het beste. Na jaren testen en ontwikkelen is de Reuzel Blue het resultaat. Een pomade die je een hoge glans en een strong hold geven.

Reuzel Blue Blue Pomade Pig is een pomade op waterbasis. Het is daarom gemakkelijk aan te brengen en bovendien eenvoudig uit te wassen. Kortom: de voordelen van een pomade op oliebasis en een gel gecombineerd!

Hoe gebruik je Reuzel Blue Piglet 35 gr.?

Met de Reuzel Blue Pomade én het juiste gebruik kun je eenvoudig het perfecte kapsel creëren. We vertellen je graag meer over het gebruik van Reuzel Blue.

Pak een ruime hoeveelheid pomade tussen de palmen van je handen tot het verzacht. Vervolgens breng je de Blue aan door het haar vanaf de haaraanzet tot aan de punt.

De piglet is een klein blikje, dus handig voor op reis. 

Tips voor het gebruik van Reuzel Blue

Reuzel Blue High Sheen Pig is het sterkst wanneer je het aanbrengt op droog haar. Voor een zware fit adviseren we om het haar eerst te föhnen voor dat je de Blue Pomade aanbrengst. Voor een lichtere fit kun je het product gewoon aanbrengen op handdoek droof haar.

Je kunt met een kam, borstel of met de hand het haar in model stijlen. Voeg extra pomade of water toe om je kapsel te perfectioneren. Reuzel Blue wordt niet droog of hard in je haar. Hierdoor kun je het haar gedurende de gehele dag restylen zonder de controle te verliezen of aan shine in te leveren.

Resultaat: De perfecte old-school barber look!

Hold:  Strong 
Shine: High

Inhoud: 35 gram

Reuzel Blue vragen kun je stellen via e-mail of telefoon op werkdagen tussen 9:00 – 19:00 uur.