Reuzel Blue Pig

Reuzel Blue Pig Strong Hold

€ 13,79
10+ In stock

De Reuzel Blue Pig pommade is ontwikkeld door de barbiers van "Schorem Haarsnijder en Barbier!" Het is een pommade met een strong hold en een maximale shine. Deze pommade is op waterbasis, dus wast makkelijk uit!

Inhoud: 113 gram

Voor 22:00 uur besteld, morgen geleverd Gratis binnen 30 dagen te retourneren Gratis advies Klanten geven Jackz een 9,4 Winnaar webwinkel awards

Reuzel Blue Pig 

De Reuzel Blue Pomade is een van de meest populaire pomades bij Jackz. Dit veelzijdige product op waterbasis geeft je de mogelijkheid om de kracht en de mate van glans in het haar te controleren. Zorg dat jouw kapsel er altijd zo uitziet zoals jij dat wilt. De Reuzel Blue Pig helpt je daarbij!

 

 

Reuzel Blue ontwikkeld door Schorem

Deze Reuzel Blue Pomade is ontwikkeld door de barbiers van Schorem. De barbiers hebben de Reuzel Blue ontwikkeld omdat ze alleen willen werken met het beste van het beste. Na jaren testen en ontwikkelen is de Reuzel Blue het resultaat. Een pomade die een hoge glans en een strong hold geeft.

Reuzel Blue is een pomade op waterbasis. Het is daarom gemakkelijk aan te brengen en bovendien eenvoudig uit te wassen. 

Gebruik: Pak een ruime hoeveelheid pomade tussen de palmen van je handen tot het verzacht. Vervolgens breng je de Blue pomade aan door het haar vanaf de haarwortel (aanzet) tot aan de punt.

Tips voor het gebruik van Reuzel Blue: Reuzel Blue pomade is het sterkst wanneer je het aanbrengt op droog haar. Voor een zware fit adviseren we om het haar eerst te föhnen voordat je de Reuzel Blue Pomade aanbrengt. Voor een lichtere fit kun je het product gewoon aanbrengen op handdoek droog haar.

Je kunt met een kam, borstel of met de hand het haar in model stijlen. Voeg extra pomade of water toe om je kapsel te perfectioneren. Reuzel Blue wordt niet droog of hard in je haar. Hierdoor kun je het haar gedurende de gehele dag restylen zonder de controle te verliezen of aan shine in te leveren.

Resultaat: De perfecte old-school barber look!


Hold:  Strong 
Shine: High

Inhoud: 113 gram