Waarom gezichtsreiniging voor mannen?

Waarom gezichtsreiniging voor mannen?

Gezichtsreiniging is belangrijk voor je huid. Je bereidt je huid namelijk goed voor om te scheren en zo de kans op ontstekingen te verminderen.

Gezichtsreiniging

Gezichtsreiniging is belangrijk voor je huid.  Je bereidt je huid namelijk goed voor om te scheren en zo de  kans op ontstekingen te verminderen.

Als je gaat scheren met een ongereinigde huid kan het zijn dan je ontstekingen krijgt. De verontreinigingen op je gezicht zijn vaak ook niet zichtbaar. Door het scheren hebben zijn de kans om verder in de huid te trekken. Dit moet je voorkomen.

Waarom gezichtsreiniging?

Gezichtsreiniging is belangrijk, omdat je hiermee het vuil, zweet en overtollig talg van je huid verwijdert. Dit voorkomt een doffe huid, onzuiverheden en meeëters. Dit vuil krijg je door je werkomgeving, uitlaatgassen en andere stoffen in de lucht. Ook het regelmatig aanraken van je gezicht met je handen, waar de meeste verontreinigingen opzitten, vervuilt de huid op je gezicht. Was daarom je gezicht altijd voor een scheerbeurt.

Gezichtsreiniging, Scrub of facewash?

Facewash is voor dagelijks gebruik.

Voor dagelijks gebruikt raden we een facewash aan. Dit is een vloeibare zeep met actieve bestanddelen om je huid goed te reinigen zonder deze te irriteren. Wij verkopen facewash die geschikt zijn voor de mannenhuid.

Facescrub gebruik je één a twee keer per week.

Een facescrub gebruik je een a twee keer per week voor een extra grondige en diepe gezichtreininging. In een facescrub zitten wat hardere korrels (zand, puimsteen, klei, etc) om de huid diep te reiningen en dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt dus wat harder aangepakt. Daarom adviseren we een scrub maximaal een a twee keer week te gebruiken. Wij verkopen facescrub die speciaal is ontwikkeld is voor de mannenhuid.

Klik hier voor ons assortiment in gezichtsverzorging


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden