Interview Jan Joost Van Gangelen

  • Geplaatst op
  • Door Jackz
  • 0
Interview Jan Joost Van Gangelen

Interview Jan Joost van Gangelen

Regelmatig interviewen we inspirerende mannen over hun leven, passie en drijfveren. Met als hamvraag: hoe belangrijk is persoonlijke verzorging voor jou?

Jan Joost van Gangelen

We hebben met Jan Joost van Gangelen gesproken. De meeste van jullie zullen hem onder andere kennen van zijn werk bij de NOS als sportjournalist. Op dit moment is hij presentator bij Fox Sport voor de Eredivisie en bij Veronica/SBS voor de Champions League. Naast zijn werk als sportjournalist en presentator is hij ook regelmatig actief als dagvoorzitter en discussieleider bij evenementen.Wat is je missie en wat wil je graag bereiken?

“Ik wil heel oud worden,” grapt Jan Joost “Mijn ambitie ligt in mijn huidige werk en bij FOX Sports waar ik het goed naar mijn zin heb. Wat mij ook nog erg leuk lijkt is dat een eindtoernooi zoals het EK of WK presenteren. Geweldige evenementen en live presenteren voor een publiek van 3-10 miljoen mensen.”Jan Joost, hoe belangrijk is persoonlijke verzorging voor jou?

“Persoonlijke verzorging is erg belangrijk voor me. Ik ben ook wel een ijdeltuit, moet ik zeggen. Maar het is ook belangrijk in mijn werk. Ik moet er verzorgd uit zien natuurlijk. Ik krijg voor elke uitzending veel schmink op mijn gezicht, dus vind ik het belangrijk om mijn gezicht daarna goed te verzorgen.”Heb je een verzorgingsritueel voor een uitzending?

“Ik heb niet echt een ritueel, maar wat ik altijd achteraf doe, is mijn gezicht goed wassen met een facewash en daarna doe ik een warme handdoek op mijn gezicht.” Door de smink droogt mijn huid uit dus gebruik ik na het reinigen een vette gezichtscrème”.

  

“Goed slapen is erg belangrijk”

Jan Joost Van GangelenWelk product mag hierbij voor jou absoluut niet ontbreken?

“Ik gebruik graag crèmes. Bodylotion gebruik ik voor mijn lichaam en verder eigenlijk alle producten die nodig zijn om mijn gezicht goed te verzorgen. “Wat vind je van Jackz Men Care?

“Ik vind het terecht dat het er is. Mannen verdienen ook hun eigen verzorgingsproducten en hoeven inderdaad niet de crèmes van hun vrouwen of vriendinnen te gebruiken. Ik merk ook wel dat het steeds meer normaal wordt voor mannen om verzorgingsproducten te kopen. Het is zeker normaal in de wereld van mijn werk, maar om mij heen zie ik het ook steeds meer om me heen. Alleen wij mannen lullen hier niet over.”
 

 

Wat voor advies zou je onze lezers nog willen meegeven?

“Goed slapen is erg belangrijk. Omdat ik met mijn gezicht op de televisie kom, is er het belangrijk dat ik er uitgerust uit zie. Daarom ga zeker 2 x per week rond 22:00 uur naar bed of zelfs rond 21:00 uur af en toe. Dan weet ik zeker dat ik uitgerust ben en ik niet met wallen onder mijn ogen op televisie te zien ben.”

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden