Baardborstel

€ 23,95
Voorraad
21
Een baardborstel is onmisbaar in het verzorgen van je baard. Het brengt je baard in toom, het masseert je huid en het maakt je haar zacht.
Voor 22:00 uur besteld, morgen geleverd Gratis binnen 30 dagen te retourneren Gratis advies Klanten geven Jackz een 9,4 Winnaar webwinkel awards

Baardborstel

 

Een baardborstel is onmisbaar in het verzorgen van je baard. Het brengt je baard in toom, het masseert je huid en het maakt je haar zacht. De Damn Good Soap Baardborstel is gemaakt van perenhout met haren van een wild zwijn. We hebben hem met de hand gebrandmerkt. Maar het belangrijkste is dat het een lekkere grote borstel is, gemaakt voor mannenhanden.  We denken dat je nooit meer wat anders wil.
 
Gebruik:
Voert u de borstel gelijkmatig en in een zo groot mogelijk gebied in de richting van groei door de baard - afhankelijk van de gewenste masserende effect , min of meer vast . Door de ovale vorm, kan de borstel worden toegepast smallere onderdelen zoals bakkebaarden, snor en kin baarden .
 
Schoonmaken:
Regelmatig reinigen van de borstelharen van uitgevallen haren en tik het voorzichtig . Eens in de 3 maanden te reinigen de borstel met een beetje BAARD WASH , bijvoorbeeld, en spoel grondig onder stromend warm water . Om de borstel te drogen , plaats het rechtop op een handdoek met haren naar boven.

Maat:  6,5 x 11 cm

LET OP: niet op alle borstel staat de gehele opdruk. Dit komt omdat de naam DAMN GOOD SOAP  handmatig worden gebrand. Het voordeel hiervan is dat de borstel een echte vintage look heeft.