Reuzel Baardbalsem

€ 14,65
Voorraad
63

Reuzel baardbalsem heeft een lichte tot middelzware hold. Het is een multi-functionele baardbalsem met een mannelijk, bosachtige geur. 

Voor 22:00 uur besteld, morgen geleverd Gratis binnen 30 dagen te retourneren Gratis advies Klanten geven Jackz een 9,4 Winnaar webwinkel awards

Reuzel baardbalsem heeft een lichte tot middelzware hold. Het is een multi-functionele baardbalsem met een mannelijk, bosachtige geur. Geformuleerd om baardjeuk en baardroos (beardruff) te verminderen. Het bevordert dikkere haargroei, het temt wilde haargroei en herstelt gespleten haarpunten. Daarnaast verzacht het ook je baardharen. De baardbalsem houdt je baard de hele dag gehydrateerd. Makkelijk in je baard te verwerken en zorgt voor een volle en zachte baard en snor.


Voordelen

  • Verminderd beardruff (roos)
  • Houdt je baard in bedwang
  • Zorgt voor dikkere baardharen
  • Voorkomt gespleten punten.
  • Verzacht de baardharen (= makkelijker trimmen)
  • Bevorderd baardgroei

Resultaat

Het maakt je baard dikker en zorgt dat ie de gehele dag gehydrateerd is en er op en top  (gestyled) uitziet.
Makkelijk om mee te werken en het ook makkelijk te verwijderen.

Gebruik

Toepassing: haal een beetje balsem uit het potje en warm het op tussen je vingers. Als de balsem opgewarmd is breng je het aan in je baard en snor. Doe dit vanaf de wortel tot aan het uiteinde van de haren. Vergeet je snor en het haar rond je mond niet.

Reuzel Baardbalsem verandert je leven.