Baardzeep

Wat is baardzeep?

Dit is een zeep om je baard te reinigen en is gelijk aan een baardshampoo. Baardzeep komt in twee verschillende vormen. De ene vorm heeft een vaste vorm en de andere vorm is vloeibaar. Deze producten gaan lang mee: met een blok zeep doe je 2 tot 3 maanden en met een vloeibare zeep doe je 1 tot 2 maanden. 

Waarom baardzeep? 

Een baard wordt net als normaal haar ook vettig, daarom is het belangrijk om deze goed schoon te maken. Baardzeep is noodzakelijk omdat je baard niet alleen in aanraking komt met voedsel, vocht en rook maar ook met verzorgingsproducten zoals baardwax en baardolie. Allemaal zaken die, zichtbaar of onzichtbaar, in je baard blijven hangen.

Hoe gebruik je baardzeep? 

Doe wat zeep in je handpalm en wrijf deze totdat je voldoende schuim hebt. Verdeel dit schuim gelijkmatig over je baard en ga met je vingers er doorheen. Doe dit zoals je ook het met je hoofdhaar zou doen. Laat het 20 tot 30 seconden intrekken en was het daarna uit met lauwwarm water.

Welke merken heeft Jackz?

Bij Jackz verkopen we de beste merken en de beste soorten zeep. Deze halen we bij ambachtelijke makers in Nederland, Engeland, Amerika en Zweden. Denk aan baardzeep van onder andere Damn Good Soap, Ons Mannen, Dr. K. Beard Company, Mr. Bear Family, Noberu en Beardbrand.

Voordelen van baardzeep

Een zeep voor je baard zal je baardharen en huid schoonmaken en de huid zal minder snel uitdrogen dan bij een gewone handzeep. Je baard is weer schoon en dat is fijn. Na het gebruik van een baardzeep adviseren we wel je baardharen weer te voeden met een goede baardbalm of baardconditioner. 

Vragen? Voor advies kun je ons altijd mailen of bellen op werkdagen tussen 09:00 uur – 17:00 uur.

Baardzeep koop je bij Jackz.nl – Advies nodig? Bel ons op 085-0600750.

Lees meer