Baardwax

Wat is baardwax?

Baardwax is een vorm van baardbalsem en heeft een wat hardere consistentie. Het dient om je baard te stijlen in de juiste vorm of model. Wax wordt aangeraden voor langere baarden. Deze zijn moeilijker in model te brengen en hebben dus meer nodig dan alleen een balsem of olie. Wax is perfect om toe te voegen aan je verzorgingsritueel. Dit kleine beetje aandacht kan het verschil maken tussen een verzorgde en onverzorgde baard.

Hoe gebruik je baardwax?

Neem met je vinger een beetje wax uit het potje. Dit wrijf je uit over je handen waardoor de wax zacht wordt en makkelijker te gebruiken is. Je verspreidt dit vervolgens over je hele baard. Met gebruik van een baardkam of met je eigen handen kun je je baard perfect in het juiste model sijlen.

Baardwax of baardbalsem

Een zachte balsem kun je zien als een baardolie in vaste vorm. Het voedt je baard en geeft er glans aan, net zoals baardolie. Hierdoor worden de baardharen zachter wat trimmen weer makkelijker maakt. Een wax heeft een wat hardere consistentie en dient om je baard te stylen in de juiste vorm of model. Wax wordt aangeraden voor langere baarden. Deze zijn moeilijker in model te brengen en hebben dus meer nodig dan alleen een balsem of olie. 

Vragen? Voor advies kun je ons altijd mailen of bellen op werkdagen tussen 09:00 uur – 17:00 uur.

Baardwax koop je bij Jackz.nl – Advies nodig? Bel ons op 085-0600750.

Lees meer