Maak je hier selectie:

Inhoud

Incl. btw

Baardolie

Wat is baardolie?

Baardolie is een product dat je nodig hebt om je baard en de huid eronder te verzorgen. Baardolie maakt de baard zacht en glanzend en geeft het een lekker geurtje. De huid onder je baard krijgt ook wat extra verzorging en gaat zo minder snel irriteren. Je zult ervaren dat je er nog beter gaat uitzien. 

Verschil tussen goedkope en dure baardolie

Het verschil tussen een goedkope en dure baardolie is meestal het gebruik van natuurlijke ingrediënten. Dure oliën hebben vaker exclusievere ingrediënten om de samenstelling van de olie optimaal te maken of om er een speciale mannelijke geur aan te geven.

Hoe gebruik je baardolie?

Het beste is om de baardolie in je baard te doen nadat je het gewassen hebt met baardshampoo. Je kunt hier het beste een baardshampoo gebruiken. Doe een paar druppels op de palm van je hand en wrijf het gelijkmatig in je baard. Zorg er voor dat de olie goed verdeeld wordt over de gehele baard. Kam je baard vervolgens voorzichtig door om de olie te verspreiden en voor een perfecte afwerking.

Wat is het resultaat van baardolie?

Het resultaat van het regelmatig gebruik van baardolie is een mooie verzorgde baard en een huid onder je baard die in topconditie blijft. Doordat de meeste baardoliën een lekker geurtje hebben, ruik je ook nog eens aantrekkelijk. Je baard voelt zachter aan, wordt gezonder en je ruikt ook nog eens lekker. Uit ervaring weten we dat de meeste partners dit ook zeer waarderen. Het is dus een win-win-situatie.

Vragen? Voor advies kun je ons altijd mailen of bellen op werkdagen tussen 09:00 uur – 17:00 uur.

Baardolie koop je bij Jackz.nl – Advies nodig? Bel ons op 085-0600750.

Lees meer