Baardconditioner

Wat is een baardconditioner?

Het is eigenlijk te vergelijken met een normale haarconditioner die je voor je hoofdhaar gebruikt. Maar baardconditioners gebruik je dan vanzelfsprekend voor je baardharen. Je gebruikt de conditioner na het wassen van je baard met (baard)shampoo om de haren optimaal te verzorgen. Hier worden ze heerljk zacht van en je baard krijgt een verzorgd uiterlijk. 

Waarom een baardconditioner?

Een conditioner zorgt ervoor dat je baardharen worden gevoed en weer zachter worden na het wassen van de baard. Het voorkomt het kroeshaar en het maakt je baardharen weer sterk en glanzend. Als er minder krullen in je baard zitten, wordt het ook makkelijker om deze te stylen zoals je zelf wilt. Het is perfect als je baardharen wat droog aanvoelen en ze beginnen te krullen. Dan is baardconditioner de oplossing. 

Hoe gebruik ik een baardconditioner?

Na het wassen en reinigen van je baard doe je wat conditioner (2-4 druppels) in je handpalm en wrijf de condtioner gelijkmatig uit over je baard. Laat het zo'n 20 tot 30 seconden intrekken en was het daarna goed uit met lauwwarm water. Het is ideaal als je baard wat extra verzorging nodig heeft. Je staat toch al in de douche en je hebt je baard al gewassen. Dan kun je met dezelfde moeite een baardconditioner gebruiken om het heleaal af te maken.

Vragen? Voor advies kun je ons altijd mailen of bellen op werkdagen tussen 09:00 uur – 17:00 uur.

Baardconditioner koop je bij Jackz.nl – Advies nodig? Bel ons op 085-0600750.

Lees meer