Maak je hier selectie:

Inhoud

Incl. btw

Baardbalsem

Er zijn verschillende soorten baardbalsem

Baardbalsem is een van de vele verzorgingsproducten voor je baard. Het heeft een aantal functies, verschillend per balsem. Deze staan per product zo duidelijk mogelijk beschreven in de productomschrijving. Over het algemeen kun je het volgende erover zeggen:

Baardbalsem

Een zachte balsem kun je zien als een baardolie in vaste vorm. Het voedt je baard en geeft er glans aan, net zoals baardolie. Hierdoor worden de baardharen zachter wat trimmen weer makkelijker maakt. Je baard ziet er daarna verzorgd en gezond uit.  Daarnaast bestaat er ook een hardere baardbalsem. 

Baardwax

Een wax heeft een wat hardere consistentie en dient om je baard te stijlen in de juiste vorm of model. Wax wordt aangeraden voor langere baarden. Deze zijn moeilijker in model te brengen en hebben dus meer nodig dan alleen een balsem of olie. Kies dus de baardbalsem die het beste bij je past. Dit kan afhankelijk zijn van de consistentie, de geur of het merk. Beide zijn perfect om toe te voegen aan je verzorgingsritueel. Dit kleine beetje aandacht kan het verschil maken tussen een verzorgde en onverzorgde baard. 

Hoe gebruik je baardbalsem?

Baardbalsem is erg makkelijk te gebruiken. Bij de zachte balsem doe je een paar druppels in je hand. Deze wrijf je uit over je handen en je verspreidt dit vervolgens over je hele baard. Bij de harde balsem (wax) neem je met je vinger een beetje wax uit het potje. Dit wrijf je ook weer uit over je handen, waardoor de wax zachter wordt en je er beter mee kunt werken. Dit verspreid je vervolgens over je hele baard. Met gebruik van een baardkam kun je je baard perfect in het juiste model stijlen. 

Vragen? Voor advies kun je ons altijd mailen of bellen op werkdagen tussen 9:00 uur – 17:00 uur.

Baardbalsem koop je bij Jackz.nl – Advies nodig? Bel ons op 085-0600750.

Lees meer